Van ontwerp tot uitvoering

Het realiseren of vernieuwen van een interieur is een proces. Iedere stap binnen het proces moet kloppen. Atrium Interieurgroep BV heeft alle kennis en middelen om een geheel interieur op maat te leveren. Één partij voor de verzorging van een geheel interieur. Dat willen wij zijn, en dat zijn wij. Speciaal voor u.

Het ontwerp

Het ontwerp is de basis van het hele proces. Ieder ontwerp wordt door ons op professionele wijze gecreëerd. Wij doen dit altijd in samenwerking met u, waardoor het eerste ontwerp vaak meteen raak is. Wij maken duidelijke tekeningen met behulp van professionele software die is ontwikkeld voor deze toepassingen.

3D tekening

Wij willen dat u de optimale beleving kunt proeven van het door ons ontworpen interieur. Dit doen we door middel van het maken van een 3D tekening van dit interieur. U stapt als het ware de nieuwe winkel binnen en u kunt op uw gemak rondkijken.

De planning

Wij streven ernaar om u optimaal te kunnen ontzorgen in het hele proces. U kunt er daarom voor kiezen om alles uit te besteden aan Atrium Interieurgroep BV. Wij regelen voor u het gehele traject van A tot Z. De planning wordt nauwkeurig in de gaten gehouden zodat iedere fase van het proces op de afgesproken tijd klaar is. Tot uw dienst!

Leveranciers

Wij werken samen met geselecteerde toeleveranciers. Bij iedere opdracht kijken wij naar de beste prijs-, kwaliteitverhouding van de gespecialiseerde leveranciers. Wij zoeken voor uw opdracht daarom niet alleen leveranciers binnen Nederland. Hout uit Portugal of Slowakije, metaal uit Polen of China, kunststof uit Polen of China. Wij besparen geen moeite als het gaat om uw project.

Deelleveringen

Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor uw interieur, kunt u ook terecht bij Atrium Interieurgroep BV. Dankzij grote bekendheid met de markt is het voor ons mogelijk ieder onderdeel ook separaat te leveren tegen de voor u beste prijzen. Dus niet het project maar puur datgene wat u zoekt. Neem gerust contact op!

TOP