Onderstaand een aantal van onze relaties

Onderstaand een overzicht van een aantal relaties waarvoor Atrium Interieurgroep regelmatig werkzaamheden verricht.

Voor foto’s per project kunt u op de naam van het project klikken.


a-zone_logo_black

Accessory Zone is de specialist op het gebied van modeaccessoires en beschikt over een eigen ontwerp- en stylingafdeling. Er zijn in totaal 17 showrooms in diverse Europese landen en deze zijn allen ontworpen en gerealiseerd door Atrium.

logo_aabo

Aabo is de grootste ongebonden Nederlandse groothandel in dakmaterialen en aanverwante artikelen. De laatste 2 vestigingen, den Haag en Haarlem, zijn volgens een nieuw ontworpen concept ingericht. Ontwerp en realisatie, in samenwerking met Gondella, waar Atrium de Nederlandse dealer van is, door Atrium interieurgroep BV.

DAF_logo

DAF is trots op iedere truck die uit de fabriek in Eindhoven rijdt. Daar hoort ook een interieur bij met het juiste imago. Sinds 1997 is Atrium preferred supplier als het gaat om de inrichting van het entree gebied bij een DAF dealer in Europa. Ondanks dat elke ruimte anders is, weet Atrium een herkenbaar interieur neer te zetten.

Epplejeck

Epplejeck is de superstore formule in de ruiterbranche. In totaal zijn er in Nederland 8 filialen. In nauwe samenwerking met het hoofdkantoor in Drachten tekent Atrium voor alle verbouw en nieuwbouw. De winkels ademen ruitensport uit. Unieke winkels.

download

Op basis van kennis en ervaringen worden de voedingen van Royal Canin nog steeds verbeterd. Belangrijk is het om een professionele presentatie te hebben dat de kwaliteit uitstraalt dat het voer, voor kat en hond, ook heeft. Bij de betere dierenspeciaalzaken wordt het shop in shop concept, dat door Atrium ontworpen is, geplaatst.

speedo

Speedo is leidinggevend als het gaat om zwemkleding. Dit vooruitstrevende merk is in de betere sportzaken te koop. Om de identiteit van het merk beter tot z’n recht te laten komen worden er regelmatig zgn. shop in shops geplaatst. Deze worden door Atrium ontworpen en ingericht.

trp-logo

TRP staat voor Truck and Trailer Parts. Onderdelen voor Trucks geleverd vanuit Eindhoven naar dealers in Europa. Atrium heeft het concept ontworpen en maakt de ontwerpen voor vestigingen. Zo wordt éénheid gewaarborgd. Levering en montage wordt ook door Atrium Interieurgroep BV georganiseerd.


Dierenspeciaalzaken

Atrium heeft zich gespecialiseerd in de inrichting van deze retail groep. Belangrijk is dat er een juiste routing is, een juiste sfeer zodat de klant met zijn of haar dier zich er thuis voelt en het juiste product kan vinden. Ook verzorgt Atrium Interieurgroep BV, indien gewenst, een verlichtingsplan en kleuradvies.


Overige projecten

Naast bovenstaande projecten vindt u hier nog enkele projecten, waar Atrium aan werkt.