Van ontwerp tot uitvoering

Het aanschaffen of vernieuwen van uw interieur bestaat uit een aantal stappen. Ieder facet moet perfect in orde zijn. Juist daarom heeft Atrium Interieurgroep BV alle ingrediënten in huis om u een interieur op maat te leveren, zodat u alleen ons hoeft te benaderen voor een nieuw interieur. Eén interieurgroep voor uw gehele interieur. Dat willen wij zijn, en dat zijn wij. Speciaal voor u.

Ontwerp
Voordat de realisatie kan gaan beginnen is het ontwerp van groot belang. Ieder ontwerp wordt door ons in samenwerking met u op professionele wijze gecreeërd. Wij maken voor u duidelijke tekeningen met behulp van professionele software die is ontwikkeld voor deze toepassingen.

3D tekening

Wanneer het ‘platte’ ontwerp klaar is kunnen wij u alvast een voorproefje laten nemen van uw interieur. U stapt als het ware uw nieuwe interieur binnen en kunt op uw gemak rondkijken.
Deze speciale 3D ervaring laat u alvast zien hoe het wordt.

Planning
Stel dat u besluit uw interieurinrichting uit te besteden. Dan denkt u natuurlijk aan alle aspecten die daarmee samenhangen. Per aspect selecteert u de beste partner.

Deze opzet is verleden tijd, als het aan ons ligt althans. U schakelt Atrium Interieurgroep BV in en wij regelen voor u het gehele traject. De planning wordt nauwkeurig in de gaten gehouden zodat iedere fase van het project op de afgesproken tijd klaar is. Tot uw dienst!

Leveranciers
Wij werken met geselecteerde toeleveranciers. Bij iedere opdracht wordt gekeken naar de beste prijs-, kwaliteit verhouding van de gespecialiseerde leveranciers. Wij zoeken voor uw opdracht daarom niet alleen leveranciers binnen Nederland. Hout uit Portugal of Slowakije, metaal uit Polen of China, kunststof uit Polen of China, wij besparen geen moeite als het gaat om uw project.

Atrium Interieurgroep BV wil horizon verbredend bezig zijn. Continu ontwikkelen en internationale contacten spelen daarbij een grote rol. Dat doen wij met het oog op onze klanten. Dat doen wij met het oog op u.

Deelleveringen

Nu heeft u over onze werkwijze gelezen en dan blijkt dit niet te zijn wat u zoekt. Ook dan bent u bij Atrium Interieurgroep BV aan het juiste adres. Dankzij grote bekendheid met de markt is het voor Atrium Interieurgroep BV mogelijk ieder onderdeel ook separaat te leveren tegen de voor u beste prijzen. Dus niet het project maar puur datgene wat u zoekt. Neem gerust contact op !